Tratamente cosmetice

La salonul Epilless puteti beneficia de tratamente faciale pentru toate tipurile de ten, prin diagnosticarea tipului de ten si folosirea de produse specifice fiecarui tip de ten. In cadrul salonului Epilless lucram cu produse cosmetice profesionale de la Holy Land Cosmetics.

Despre HL (Holy Land Cosmetics)

HL (Holy Land Cosmetics), este un brand israelian recunoscut la nivel international din anul 1984, pentru calitatea si eficienta produselor dovedita de-a lungul anilor in domeniul cosmeticii profesionale.

In laboratoarele proprii de cercetare si dezvoltare, compania produce cosmetice profesionale, folosind cele mai noi tehnologii, metode speciale de lucru si ingrediente botanice atent selectionate. Produsele sunt destinate specialistilor esteticieni si medicilor dermatologi din cadrul centrelor medicale, clinicilor de infrumusetare si spa.

Tratamente cosmetice Holly Land Cosmetics Iasi, Epilless

Calitatea ingredientelor, cantitatea si varietatea substantelor active din produse, ofera posibilitatea expertilor din domeniul estetic sa realizeze tratamente personalizate cu rezultate vizibile si de lunga durata. Portofoliul bogat de produse asigura o varietate de tratamente si terapii faciale de reintinerire, regenerare, iluminare si anti-aging dar si solutii moderne si atraumatice de ingrijire pentru tenurile grase si problematice.

Tratamente cosmetice Holly Land Cosmetics Iasi, Epilless
Pret Tratamente cosmetice HL Pret RON / Sedinta Timp min
Masaj cosmetic facial/Masca faciala/Peeling 80 lei 30 min
Tratament cosmetic de hidratare 180 lei 60 min
Tratament cosmetic de curatare (include extractia) 230 lei 90 min
Tratament hidratare si lifting 250 lei 90 min
Pachet 4 tratamente de ingrijire / intretinere * 720 lei 60 min
Pachet 4 tratamente ten acneic * 920 lei 90 min
* Preturile afisate sunt pentru o singura zona
Sus

Politica Epilless privind reprogramarile si anularile

Timpul este prețios atât pentru noi cât și pentru dumneavoastra, de aceea ne dorim sa-l eficientizam cat mai mult. Ne rezervam dreptul de a solicita 50% avans din valoarea următoarei programări sau de a refuza efectuarea unei noi programări in cazul a 2 reprogramări sau anulari.

De asemenea, clientele care nu ne răspund la mesajul de confirmare și nici la apelurile telefonice sau la mesajele de pe Facebook sau Instagram pentru a confirma sau anula programarea, vor pierde programarea. Echipa Epilless dorește crearea unui ambient plăcut, fara tensiune și va refuza politicos pentru programări orice persoana care va fi recalcitranta, in ciuda eforturilor noastre de a soluționa orice situație amiabil.

Ne rezervam dreptul de a ne selecta clientela.

Contact

Adresa:
Str. Gării, nr. 4
Loc. Iasi, Romania
Telefon:
+40 0751 121 155
E-mail: office@epilless.ro
Ne gasiti si pe:
  • Facebook Epilless
  • Instagram Epilless