Epilare cu laser - Cea mai eficienta metoda de epilare, pe termen lung!

Epilare cu Laser cu dioda 808nm, epilare cu ceara traditionala

Salonul Epilless este incantat sa va ofere incepand cu luna August 2018 ultima tehnologie in eliminarea a parului nedorit, sistemul de epilare cu dioda laser de 808nm cu tehnologie VCSEL, cu ajutorul echipamentului Milesman Compact. Acest sistem va ofera cea mai rapida si nedureroasa metoda de eliminare a parului nedorit.

Mai mult...

Epilare cu zahar - Cea mai blanda metoda de smulgere a parului!

Epilare cu zahar - Cea mai blanda metoda de smulgere a parului!

Epilarea cu zahar Sugar of Nile este cea mai blanda metoda de epilare posibila la acest moment! Ea functioneaza excelent pentru o exfoliere a pielii mai blanda, dar mai ales pentru o piele sensibila! Exfolierea blanda realizata cu ajutorul epilarii cu zahar detoxifiaza porii facand ca pielea sa arate curata si neteda in timp ce indeparteaza celulele moarte facand ca pielea sa nu mai aiba acel aspect “de piele imbatranita”.

Mai mult...

Epilare cu ceara - Cea mai accesibila metoda de epilare!

Epilare cu ceara

Pentru epilarea cu ceara folosim produsele RICA, caracterizate printr-o formulã cosmeticã naturalã, delicatã si hrãnitoare pentru piele si cu proprietãti superioare de îndepãrtare a pãrului. Folosim mai multe sortimente de ceara, in functie de tipul pielii sau al parului , in functie de sensibilitate sau in functie de sezon (vara folosim o ceara speciala pentru a nu indeparta si bronzul). Produsele folosite inainte si dupa epilat faciliteaza procedura si ajuta la inchiderea porilor si calmarea pielii, ulterior epilarii.

Mai mult...

Tratament curbare YUMI Lashes si Pensat - O privire, cat o mie de cuvinte !

Tratamente curbare YUMI Lashes

YUMI Lashes este o tehnica conceputa pentru a stimula cresterea genelor, oferindu-le in acelasi timp, curbare, alungire si volum. YUMI Lashes este alternativa ideala la genele false sau extensiile de gene, oferind o frumusete naturala genelor. In timpul procedurii, genele sunt si vopsite pentru a intensifica privirea. Procedura YUMI Lashes dureaza 1h – 1.30h, nu presupune discomfort, clienta fiind cu ochii inchisi. Efectul de gene curbate dureaza pana la 8-12 saptamani, care este si ciclul natural de viață al unei gene.Procedura se poate face cu regularitate si se observa cresterea si indesirea genelor de la o procedura la alta.

Mai mult...

Pensare si stilizare sprancene

Servicii pensat

Redare forma sprancene in functie de fizionomia fetei, pastrare forme sprancene, vopsire gene si sprancene.
Recomandam pensarea sprancenelor la minim 3-4 saptamani, pentru a nu a afecta forma data sprancenelor. In cazul restilizarii sprancenelor, ideal ar fi ca aceastea sa fie crescute minim 6-8 saptamani.
Va așteptăm!

Mai mult...

Tratamente cosmetice

Tratamente cosmetice

Tratamente faciale pentru toate tipurile de ten, prin diagnosticarea tipului de ten si folosirea de produse specifice fiecarui tip de ten. In cadrul salonului Epilless lucram cu produse cosmetice profesionale de la Holy Land Cosmetics.
Gama de peeling-uri profesionale Holy Land este recomandata pentru regenerarea, curatarea si luminozitatea tenului.
Peeling-urile cu acizi naturali din fructe, AHA, BHA si Retinol decongestioneaza si trateaza tenul gras si acneic, fiind un tratament eficient pe termen lung. Tratamentele se fac in serii de minimum 4 tratamente la distanta de 7-10 zile. Peeling-urile, prin concentratia de acizi din fructe, ajuta la dizolvarea cheratinei, accelereaza si imbunatatesc fluxul circulatiei sangvine si reinnoiesc celulele pielii in vederea cicatrizarii post acnee.
Mai multe detalii despre peeling-uri gasiti aici: http://www.hl-labs.com/en/peeling.html

Mai mult...

Politica Epilless privind reprogramarile si anularile

Timpul este prețios atât pentru noi cât și pentru dumneavoastra, de aceea ne dorim sa-l eficientizam cat mai mult. Ne rezervam dreptul de a solicita 50% avans din valoarea următoarei programări sau de a refuza efectuarea unei noi programări in cazul a 2 reprogramări sau anulari.

De asemenea, clientele care nu ne răspund la mesajul de confirmare și nici la apelurile telefonice sau la mesajele de pe Facebook sau Instagram pentru a confirma sau anula programarea, vor pierde programarea. Echipa Epilless dorește crearea unui ambient plăcut, fara tensiune și va refuza politicos pentru programări orice persoana care va fi recalcitranta, in ciuda eforturilor noastre de a soluționa orice situație amiabil.

Ne rezervam dreptul de a ne selecta clientela.

Contact

Adresa:
Str. Gării, nr. 4
Loc. Iasi, Romania
Telefon:
+40 0751 121 155
E-mail: office@epilless.ro
Ne gasiti si pe:
  • Facebook Epilless
  • Instagram Epilless