Despre tehnologia epilarii laser

Salonul Epilless este incantat sa va ofere incepand cu luna August 2018 ultima tehnologie in eliminarea a parului nedorit, sistemul de epilare cu dioda laser de 808nm cu tehnologie VCSEL, cu ajutorul echipamentului Milesman Compact. Acest sistem va ofera cea mai rapida si nedureroasa metoda de eliminare a parului nedorit.

Exista o metoda mai buna de eliminare a parului nedorit

Veti fi surprinsi sa aflati ca aproape tot corpul uman este acoperit de fire de par. Deoarece majoritatea firelor de par sunt subtiri si deschise la culoare nu sunt vizibile cu ochiul liber, dar cand firele de par se ingroasa si devin inchise la culoare, ne pot face sa ne simtim inconfortabil. De exemplu, pentru femei, aceste zone cu fire nedorite sunt firele de pe fata, gat, abdomen, piept, picioare, axila si zona pubiana, iar pentru barbati spatele, umerii sau pieptul.

Epilarea cu dioda Laser 808nm, cu tehnologia VCSEL

Tehnologia VCSEL, in comparatie cu cu tehnologia laser de dioda standart, reprezinta un nou punct de referinta in metodele de epilare bazate pe tehnologie laser. VCSEL sau Vertical Cavity Surface Emiting Laser, dupa cum ii spune si numele, VCSEL emite undele laser perpendicular din capul laser, spre deosebire de tehnologia standart cu laser de dioda, unde poate aparea o divergenta a razelor laser in momentul emisiei.

Epilare laser 808nm Milesman VCSEL

Prin utilizarea unei prisme de focalizare, in cazul laserelor de dioda standart, pe piele pot aparea zone unde razele laser se intersecteza si zone care nu sunt expuse. In cazul tehnologiei VCSEL acest lucru nu se intampla, obtinanadu-se o uniformate constanta in zona expusa, cu penetrare maxima a fascicolului laser in epiderma, ajungand chiar si la cele mai adanci radacini ale firului de par

VCSEL comparatie alte lasere

Avantaje tehnologiei VCSEL Milesman fata de Laserul cu dioda Clasic:

 • Raza Laser uniforma emisa perpendicular din capul laser
 • Eficienta maxima, fiindca nu sunt necesare treceri repetate pe aceeiasi zona pentru uniformizare
 • Tratamente mai putin dureroase
 • Timpi mai scurti per sedinta
 • Cap laser cu racire pana la -9 grade celsius

Alte metode de epilare

In trecut , cele mai uzuale metode de indepartare a parului nedorit erau:

 • Indepartarea mecanica (Pensare, aparate electrice pentru epilare)
 • Indepartarea cu lama de ras
 • Indepartarea cu ceara epilatoare
 • Indepartarea cu metode chimice (creme depilatoare)

Toate aceste metode au ca dezavantaj faptul ca sunt temporare, in timp ce laserul este in prezent cea mai eficienta metoda de indepartarea a parului nedorit pe termen lung si foarte lung.

Diferenta intre Laserul cu dioda si IPL

IPL (intense pulsed light - Lumina intensa pulsata) nu este un laser, ci un sistem de epilare. IPL este cea mai raspandita metoda de epilare de la noi din țara, insa si cea mai veche, iar marele inconvenient al acestei tehnici il reprezintă durerea. De asemenea, IPL nu distruge firele, doar le subtiaza. Astfel, rezultatul nu este definitiv, procedura trebuind să fie repetata anual. Modul de lucru este diferit de cel folosit la IPL, unde epilarea se lucreaza punctat (impuls cu impuls), riscand asfel sa se lase "neatinse" zone mai mici sau mai mari de piele.

Laserul Epilless cu dioda produce o raza laser cu o lungime de unda de 808nm concentrata pe zona tratata. Raza laser emisa este absorbita de melanina, pigmentul care da culoare firului de par. In timpul acestei proceduri laserul emite un puls pentru o fractiune de secunda, permitand firului de par sa absoarba lumina si sa se incalzeasca. In timp ce se incalzeste radacina firului de par este distrusa, impiedicand astfel posibilitatea de regenerare a firului de par. Datorita suprafetei mari a capului laser, sunt tratate un numar mare de fire de par odata, asigurand o viteza mai mare de tratament fata de metodele traditionale de epilare.

Un factor important in procedura de indepartare a parului nedorit este si durerea. Capul laserului Epilless, care vine in contact cu pielea, este racit la o temperatura de 0...+5 grade Celsius. Astfel se pot trata si zonele de piele foarte sensibile la durere, fara a fi nevoie de geluri de racire sau creme cu efect anestezic local. Racirea zonei tratate asigura protejarea pielii inainte, in timpul si dupa fiecare puls laser emis spre piele, directionand in acelasi timp energia emisa de laser catre radacina firului de par.

Laserul Epilless cu dioda de 808nm, permite cosmeticianului sa ajusteze tratamentul in functie de tipul de piele si de culoarea firelor de par, asigurand o eficienta maxima a tratamentului cu o viteza sporita, o sedinta de tratament pentru o zona de dimensiune mica sau medie, efectuandu-se in 15-20 minute, fara a fi nevoie de creme cu efect anestezic.

Cum functioneaza

Laserul produce o raza laser concentrata. Raza laser emisa de aparat este absorbita de pigmentul firului de par (melanina), in foliculul de par (Fig.1). Inainte de aceasta procedura zona tratata trebuie rasa cu lama cu o zi inante de tratament sau in aceeasi zi a tratamentului (Fig.2). In timpul tratamentului stratul exterior al pielii este presat si racit de capul laser (Fig.3)Acest lucru protejeaza pielea, si face ca tratamentul sa fie mai eficient. Apoi laserul este activat pentru o fractiune de secunda, suficient ca sa incalzeasca firul de par si sa distruga abilitatea foliculului de a se regenera (Fig.4). Rezultatul final este epilarea permanenta a zonei tratate.

Figura 1
Figura 2
Figura 3
Figura 4

La ce sa va asteptati

Durata unui tratament poate varia de la cateva minute la o ora sau mai mult, in functie de dimensiunea zonei tratate si a tipului de par.

Cel mai adesea auzim vorbindu-se de epilare definitiva în cazul epilarii cu laser, ipl sau spl. Noi preferam sa o numim epilare pe termen lung, pentru a nu se crea confuzia ca veti ramane total fara par, dupa un anumit numar de sedinte.

Tratamentele de epilare cu laser necesita mai multe sedinte pentru a atinge rezultatele cele mai bune. Necesitatea mai multor sedinte provine din faptul ca laserul actioneaza cel mai bine la firele de par tinere, in faza de crestere. In acelasi timp, firele de par pot fi in faza de crestere dar sub piele, si nu toate firele de par au aceeasi viteza de crestere. Pe aceeasi suprafata pot exista fire mature, colorate, care contin melanina, si fire tinere (sub sau deasupra pielii), incolore care inca nu contin melanina, in consecinta care nu pot fi inca tratate. Noi foliculi pilosi vor creste in permanenta pe corpul uman, de aceea sunt necesare sedintele de intretinere.

Asteptarile realiste asupra epilarii cu laser includ: vindecarea treptata a foliculitei, diminuarea foliculilor pilosi si subtierea vizibila a firelor ramase.

Tratamentul cu laserul poate crea un mic discomfort. Majoritatea persoanelor pot tolera acest mic discomfort cu usurinta. Inainte de tratament, se face o minisedinta de proba pentru a stabili gradul de discomfort al clientilor si reactia pielii la tratamentul laser.

Reactia pielii din zona tratata, imediat dupa sedinta laser, poate varia de la client la client, in functie de tipul pielii si de durata procedurii de epilare laser. Efectele secundare sunt foarte rare si minore. Ele pot fi roseata si umflare in jurul foliculului de par, care de fapt este un rezultat dorit, indicand faptul ca foliculul a raspuns la tratament. Dupa tratament nu este necesara o perioada de recuperare, majoritoatea clientilor revenind la activitatea lor zilnica, imediat dupa tratament.

Suntem la dispozitia dumneavoastra pentru a va explica mai multe despre tratament, posibilele efecte secundare si rezultatele finale in timpul unei consultatii.

Intrebari frecvente despre epilarea cu Laser 808nm Milesman

Raspunsurile la cele mai comune intrebari legate de epilarea cu laser de dioda VCSEL de 808nm Milesman le puteti gasi pe pagina de Intrebari frecvente

Epilare cu laser femei
Pret epilare Laser Femei Pret RON / Sedinta Timp min
Taxa extra - zona M * 50 lei 15 min
Taxa extra - zona L ** 100 lei 15 min
Perciuni / mustata / pometi / barbie *** 60 lei 10 min
Periareolar / perianal / linie abdomen / degete *** 60 lei 15 min
Gat partial / axila / linia bikinilor *** 120 lei 20 min
Intreaga fata / brate scurt / gat total *** 180 lei 30 min
Fese / brazilian / lombar / abdomen *** 180 lei 20 min
Gambe / brate lung / spate lung *** 240 lei 45 min
Coapse 300 lei 40 min
Picioare lung 420 lei 60 min
* Gambe, inghinal, intim total, brate scurt, abdomen
** Picioare lung, coapse, brate lung
*** Preturile afisate sunt pentru o singura zona
Discounturi de 20% pana la 40%, detalii la salon. Testare gratuita!

Epilare cu laser barbati
Pret epilare Laser Barbati Pret RON / Sedinta Timp min
Taxa extra - zona M * 50 lei 15 min
Taxa extra - zona L ** 100 lei 15 min
Pometi / mana si degete *** 120 lei 15 min
Axila 150 lei 15 min
Gat partial 150 lei 15 min
Umeri / piept / abdomen / spate scurt *** 180 lei 20 min
Gat partial 200 lei 40 min
Piept lung / spate lung / brate scurt *** 250 lei 40 min
Brate lung 300 lei 45 min
Piept si spate 420 lei 60 min
Picioare lung 480 lei 70 min
* Brate scurt, abdomen, piept, umeri
** Picioare lung, coapse, brate lung, spate lung, piept lung
*** Preturile afisate sunt pentru o singura zona
Discounturi de 20% pana la 40%, detalii la salon. Testare gratuita!
Sus

Politica Epilless privind reprogramarile si anularile

Timpul este prețios atât pentru noi cât și pentru dumneavoastra, de aceea ne dorim sa-l eficientizam cat mai mult. Ne rezervam dreptul de a solicita 50% avans din valoarea următoarei programări sau de a refuza efectuarea unei noi programări in cazul a 2 reprogramări sau anulari.

De asemenea, clientele care nu ne răspund la mesajul de confirmare și nici la apelurile telefonice sau la mesajele de pe Facebook sau Instagram pentru a confirma sau anula programarea, vor pierde programarea. Echipa Epilless dorește crearea unui ambient plăcut, fara tensiune și va refuza politicos pentru programări orice persoana care va fi recalcitranta, in ciuda eforturilor noastre de a soluționa orice situație amiabil.

Ne rezervam dreptul de a ne selecta clientela.

Contact

Adresa:
Str. Gării, nr. 4
Loc. Iasi, Romania
Telefon:
+40 0751 121 155
E-mail: office@epilless.ro
Ne gasiti si pe:
 • Facebook Epilless
 • Instagram Epilless