Despre Epilless

Salon

Salonul Epilless este un centru de infrumusetare specializat in epilare laser si servicii de infrumusetare.

Salonul Epilless este dedicat in a indeplini nevoile clientilor care vor sa arate si sa se simta extraordinar. Noi ne dedicam munca pentru a indeparta parul nedorit , in cel mai sigur mod si la un pret competitiv. Noi incercam sa tratam toti clentii nostri asa cum ne-ar place sa fim si noi tratati, cu profesionalism, respect si confidentialitate maxima.

Datorita progresului in tehnologia laser, acum puteti uita de procesul dureros, costisitor si repetitiv al epilarii cu ceara, pensatului, epilarii cu lama si chiar electroliza. Epilarea cu ajutorul laserului este cea mai rapida si eficienta metoda de a inlatura firele de par pigmentate din zonele nedorite. Tratamentele nu sunt invazive si pot fi efectuate pe aproape orice parte a corpului dumneavoastra.

Salon

Viziunea noastra

Suntem o echipa tanara, formata in anul 2013, din dorinta de a oferi clientilor nostri, fie femei sau barbati, posibilitatea de a beneficia de epilarea laser la preturi accesibile, comparativ cu preturile prezente pe piata in momentul actual.

Avantajele epilarii laser cu dioda

  • Testarea de compatibilitate gratuita, pe o zona aleasa de client de maxim 4cm
  • Preturi competitive si oferte avanatajoase la tratamente complete
  • Epilarea laser poate fi facuta toate tipurile de piele, cu mici exceptii
  • Epilare non-invaziva, fara durere

Oferta de servicii

1

Epilare definitiva laser cu dioda de 808nm

2

Epilare cu pasta de zahar si epilare cu ceara

3

Stilizare si vopsire sprancene

4

Laminare gene si sprancene

5

Tratamente faciale

Politica Epilless privind reprogramarile si anularile

Timpul este prețios atât pentru noi cât și pentru dumneavoastra, de aceea ne dorim sa-l eficientizam cat mai mult. Ne rezervam dreptul de a solicita 50% avans din valoarea următoarei programări sau de a refuza efectuarea unei noi programări in cazul a 2 reprogramări sau anulari.

De asemenea, clientele care nu ne răspund la mesajul de confirmare și nici la apelurile telefonice sau la mesajele de pe Facebook sau Instagram pentru a confirma sau anula programarea, vor pierde programarea. Echipa Epilless dorește crearea unui ambient plăcut, fara tensiune și va refuza politicos pentru programări orice persoana care va fi recalcitranta, in ciuda eforturilor noastre de a soluționa orice situație amiabil.

Ne rezervam dreptul de a ne selecta clientela.

Contact

Adresa:
Str. Sfantul Lazar
nr. 28, bl. K6

Loc. Iasi, Romania
Telefon:
+40 0751 121 155
E-mail: office@epilless.ro
Program de functionare:
Luni: 12:00 - 20:00
Marti - Vineri: 09:00 - 20:00
Sambata: 09:00 - 17:00
Duminica: Inchis
Sarbatori legale: Inchis
Ne gasiti si pe:
  • Facebook Epilless
  • Instagram Epilless